Forsiden      Om hotellet      Rommene      Maten      Aktiviteter      Passer for      Booking       
Seminarer og
foredrag


Fjell og natur-
aktiviteter


Inneaktiviteter

16-19.september: Morten Krogvold. Fotografi, 3 dager workshop. For profesjonelle og amatører

Morten hadde foto workshop på Grann hotell for to år siden. Mange har ønsket ham tilbake, endelig blir det ny workshop med mer og ny kunnskap og nye utfordringer. Som en av landets fremste fotografer gir Morten Krogvold kursdeltagerne kunnskap om fotografiets hemmeligheter og muligheter. Workshopen blir en blanding av fotografering, oppgaver og Mortens energifylte foredrag. Du får se bilder og filmopptak med noen av verdens beste fotografer. Og Morten byr på innsikt og kunnskap om hvordan han selv jobber.

Bildekritikk er en viktig del av seminaret. Ta med inntil 5 bilder du er fornøyd med og som du ønsker å få kommentarer på. (Dette er selvsagt frivillig.) Deltagerne får også foto-oppgave i løpet av seminaret, praktisk øvelse.

Seminaret legger størst vekt på å lære den kunstneriske og estetiske delen av fotografering. De som jobber digitalt må ta med egen laptop til bildebehandling. De analoge må ha med seg egen fremkallertank, fremkaller og fix. Det tilbys ikke mørkerom her, vi vil vise bildene på skjerm direkte fra negativ i stedet for å printe.

Ha også med deg skisseblokk og blyant/penn/kull til tegning om morgenen.

Tarand Krogvold assisterer på Photoshop, teknisk, printing mm. 2 workshop-printere vil være tilgjengelig for de digitale.
Papir, blekk og evt. fremkallervæske må deltagerne betale selv.

Om Morten Krogvold
Morten har i snart 20 år gjennomført foto-workhops på Vågå hvor deltagerne jobber intensivt i seks dager. Han har mottatt en rekke priser for sitt arbeid, og er kjent for sin pedagogikk, entusiasme og evne til å formidle. Han har holdt internasjonale workshops i fotografi i England, USA, Italia, Kina, Sør-Afrika, Irland, Hellas, Portugal, Italia, Tsjekkia samt de nordiske land.

Passer for
Workshopen passer like godt for profesjonelle som for amatører, individuelle råd tilpasses den enkeltes ambisjoner. Det er ikke nødvendig med forkunnskap om foto eller tilgang til avansert utstyr.

Varighet
Workshopen er intensiv!
Vi starter torsdag 16.september kl 19 presis og avslutter før middag kl 21.
Vi starter kl 9 etter frokost fredag, lørdag og søndag. Grann hotell serverer enkle lunsjer og en ettermiddagssnacks. Vi avslutter rett før middag som serveres klokken 21 alle kvelder. Søndag 19.september avslutter vi etter lunsj


Antall deltagere
Maks: 25 personer
Grann hotell har 12 rom/25 senger.
2 enkeltrom, 2 familierom, 8 dobbeltrom

De første påmeldte får rom på hotellet. Når hotellets rom er fylt opp vil øvrige deltakere få plass på rom i hytter 900 meter fra hotellet.


Pris
• Fotografi workshop: kr 4.200

Mat/overnatting
Tillegg: De som bor på hotellet:
• Hotell/opphold torsdag-søndag inkl alle måltider: 950 per døgn/2.850. Enkeltromstillegg: kr 200 per døgn per pers

Tillegg: De som bor i hytter:
• Pris for rom i hytter inkl alle måltider på hotellet: 800 per døgn/2.400. Enkeltromstillegg i hytte: kr 150 per døgn per person

Lokale deltakere - uten overnatting
Lokale deltakere fra Valdres som ikke trenger overnatting betaler workshopavgift kr 4.200 og kr 1.650 for 3 x lunsj og 3 x middag på hotellet. Det er viktig at alle deltar på hele kurset, både middager og det sosiale er en del av kurset, også for lokale deltakere.
Totalt for lokale deltakere uten overnatting: 4.200 (kursavgift) + 1.650 (servering/hotell) 5.850


Påmelding/depositum
•Påmelding til info@grannhotell.no
•Vent til du mottar bekreftet påmelding og plass før du betaler depositum
•Depositum: kr 1.200,00 ved påmelding sikrer deg plass. Dette er et eksklusivt kurs for begrenset antall deltakere. Depositum refunderes ikke ved uteblivelse.
•Restbeløp til hotell og kursavgift innbetales før workshop starter. Faktura sendes ut 1 måned i forveien


Vanlige spørsmål

Når er hotellet åpent?

Hvem passer det for?

Hvor er Grann Hotell?

Hvor mange gjester er det plass til?

Hvordan booker jeg hotellet?

 

Se bilder fra Grann Hotell

Pianorom   Hotellet
Rom Vår   Rom Dus
Gang   Gang og trapp
Spisestue   Peisestue

 

grann hotell, postboks 1, 2975 vang i valdres epost: info@grannhotell.no telefon: +47 91 60 67 65
grann hotell er medlem av nettverket det virkelig gode liv: www.detvirkeliggodeliv.no